Kvalitets poloer med tryk, til den bedste pris.

Tryk på tøj skal være nemt.

Hvorfor os?

Hos Velkommentil har vi adgang til alle gængse tryk teknologier og derfor er nærmest ingen ordre for lille eller for stor for os. Vi leverer det du har brug for.

Gode priser

Fordi vi ikke er bundet op af en teknologi, betyder det at vi altid vælger den trykform der passer til jeres behov. Dette gør både at pris, kvalitet og leveringstid kan tilpasses det i ønsker. Vi arbejder med alle gængse mærker, så i kan få det præcis som i vil have det.

Ingen gebyrer

Når vi sender jer en pris er alt inkluderet i prisen. Der kommer hverken opstartsgebyrer, levering eller noget oveni den pris i får - alt er inklusiv.

Den bedste kundeservice

Vi tror på det skal være nemt at bestille tøj med tryk, så derfor er det med i vores service, at hjælpe jer med mindre grafiske opsætninger og ændringer til jeres tryk, uden meromkostning til jer.

Et udpluk af vores glade kunder:

  • Bestilte tøj midt i en weekend, fik svar og tilpasning af ordre på de mest fantastiske tidspunkter. Tøjet kom som aftalt, og er i en super fin kvalitet. Ville til hver en tid bruge dem igen.

    Super service. Super Produkter.

    Daniel Bruhn, omtryk.dk

  • Vi har benyttet Velkommentil til at lave en samlet pakke til nye ansatte med alt fra indpakning til t-shirts, stressbolde og notesbøger. Velkommentil har hjulpet os fra A-Z, og har leveret et perfekt produkt, som vores nye ansatte er rigtig glade for.

    Mads-Emil Gellert Larsen, bmetric.com

Eksempler:

10 høj kvalitets poloer med et 1-farvet tryk (optil 30x40 cm)

1115 kr ex moms inklusiv levering & opsætning

50 høj kvalitets poloer med et 1-farvet tryk (optil 30x40 cm)

4505 kr ex moms inklusiv levering & opsætning

100 høj kvalitets poloer med et 1-farvet tryk (optil 30x40 cm)

8105 kr ex moms inklusiv levering & opsætning

Få et uforpligtende tilbud:

Udfyld formularen herunder, så kommer vi tilbage (typisk samme arbejdsdag) med et personligt, uforpligtende tilbud til dig.